Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları modellere nazaran bileğaksiyonmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara ilgilı olarak yeni kapı montaj projeniz bağırsakin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Genel amacı insanların binayı ziyan kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev kızılır.

İnsanların toplu olarak yaşadıkları ve bulundukları tüm binalarda yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur ve ısı, flama kadar yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Bir yangın kapkaloriın en önemli yönlerinden biri, yangına dayanıklılık derecesidir. Yangın baplarımız 30, 60, 90 ve 120 dakika yangına peklik sertifikasına sahiptir. Bu, bir yangın durumunda kapının belirlenen müddet boyunca ısıya ve alevlere dayanabileceği ve bina sakinlerinin binayı manasızaltması muhtevain çok önemli bir süre olacağı medlulına gelir. Yangın kapılarımızın kuruluşsı maksimum müdafaa için mutasavvertır. Yangın kapkaloriın her iki yönı da dayanıklı ve yangına dayanıklı bir gereç olan galvaniz veya DKP sac ile kaplanmaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Sadece yangın bapsı bileğil, bapların kenarlarındaki dolgu maddelerinin bile kimyevi olarak erimemesi, yanmaması ve gaz sızdırmaması gerekir.

İçeriden dışarı mevsuk itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir kanatının engelsiz olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın ve ivedi kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu posta bazı modellerde olağan kapı koluna mümasil.

Yangına karşı hangi önlemlerin kesinlikle aldatmaınacağını bilmemek ve bu mevzuda yeterli eğitimden geçmemek yangının önemli nedenlerindendir. Elektrikli aletlerin harbi tasarrufını bilmemek, soba ve kalorifer sistemlerini yanlış yerleştirmek, tavan arasına ve çatıya kolay tutuşabilecek eşyalar çekmek yangına çağrılık çızevcer.

Yangın bapları, binanızın yahut Yangın kapısı tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı cevaz olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yani yangın esnasında ortaya çıkan esrar ve aşırı ısı yangın mahallinden özge ortamlara geçmemeli, insanların kaçabileceği güvenli kaçış koridorları ve yangın merdivenleri oluşturulmalıdır.

Mono blok beden yapısı kol sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin karıninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bentlanması ile katkısızlanmaktadır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla kapıların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine ehil bir yangın kapısının fiyatı, 60 an yangına dayanım süresine mevla bir bapnın fiyatından henüz yüksektir.

Report this wiki page